Una dotzena d’il·lustradors i ninotaires fan una crida a defensar l’escola catalana

JAP, Pilarín Bayés o Jordi Borràs són alguns dels artistes visuals que ja han donat suport a la mobilització del 14 de juny

Il·lustradors i ninotaires com JAP, Farreres, Pilarín Bayés, Jordi Borràs o KAP reforcen amb els seus dibuixos la convocatòria de la mobilització del 14 de juny a Barcelona per l’escola catalana .

 

Des d’aquest dilluns i fins el 14 de juny, al web de Somescola.cat s’aniran afegint les imatges d’aquests artistes per la convocatòria ‘Per un país de tots, decidim escola catalana’. Algunes d’aquestes imatges es podran veure en la premsa tradicional i totes elles a Internet, tant al web de la campanya com a les xarxes socials de Somescola.

 

En total, una dotzena d’artistes visuals dels Països Catalans mostren el seu suport a la mobilització. Amb diferents estils i visions, cadascun d’ells dibuixa la seva crida a la convocatòria #somescola14j o retrata l’estat en què es troba el català a les aules.

Més suports a la mobilització

D’altra banda, noves personalitats i entitats continuen donant suport a la mobilització del 14 de juny, a través de diferents vídeos. L’últim vídeo el protagonitzen Josep M. Cervelló d’USTEC, Àngel Castiñeira, professor universitari i filòsof, Joan Domènech, director del CEIP Fructuós Gelabert, i Rita Marzoa, periodista.

 

Més informació a www.somescola.catTwitter Facebook.